Lagkage med bær
En pakke alm. Lagkagebunde ( kan bages selv)
1/2 l. piskefløde
Ca. 10 makroner
Lidt florsukker
75 g. mørk chokolade
Friske bær, hindbær, blåbær, og brombær
Fløden blev pisket til skum
Hindbær blev blendet og rørt sammen med halvdelen af den piskede fløde plus 1 spsk. florsukker.
Makronerne blev knust og lagt på den nederste bund, sammen med halvdelen af hinbærskummet.
Resten af skummet blev lagt på næste lag , sammen med lidt blåbær. Sidste lag fik florsukker på, fint drysset.
Resten af flødeskummet blev sprøjtet på siderne og blev pyntet med blåbær.
På toppen kom der brombær og chokolade.
Chokoladen havde jeg i forvejen smeltet tilsat 1 tsk. lakridspulver og lagt på bagepapir i mønster så det kunne stivne.
Smagen himmelsk 😉