Blåbær / chokolade lagkage
Chokolade bunde :
150 g chokolade mørk
75 g smør
150 g sukker
3 æg
Chokoladefrosting:
230 g flormelis
20 g kakao
75 blødt smør
4 spsk. Mælk
Pynt 125 g blåbær
100 g hindbær
Bundene:
Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
Tag skålen af varmen og rør sukkeret i.
Pisk æggene let sammen med smørret og rør det i .
Kom dejen i to små springforme. 13 cm. Eller 1. alm.
Bundende køles helt af gerne i køleskab til næste dag.
180 grader ca. 25 min.
Chokolade frosting :
Kom alle ingredienser i en skål.
Pisk ved svag hastighed et øjeblik, der efter ved højeste,
indtil frostingen er let og luftig.
Fordel halvdelen på nederste lag plus en håndfuld bær.
Kom resten oven på kagen 🙂