Efter at det har været gået i glemmebogen, blev jeg opmærksom på senneps pickles :) Det smager fantastisk på et stykke kød, eller bare på leverpostejen ;) Jeg brugte ca. et kg grøntsager, de rester jeg havde i køleskabet , plus et halvt glas perleløg. Perleløgene kunne godt undværes :) Resten af et blomkålshoved, gulerødder, 1 rødløg, lidt blegselleri, 1 rød peberfrugt, perleløg. Det blev alt sammen rengjort og skåret i små stykker. Lage: 350 g eddike 200 g sukker 1 tsk. Salt Lagen kom i gryden og blev kogt op, derefter kom grøntsagerne i og fik et opkog. Herefter jævnes grydens indhold, og der smages til med salt og peber. Jævning: 25 g. mel 1 dl. Vand 3 tsk. Sennepsmel 1,5 tsk. Karry 1 tsk. Paprika Det hele blandes sammen og kommes i gryden under omrøring. Det kommes i rene atamonskyllede glas og bindes til med det samme. Afkøles og opbevares koldt. Holdbarhed , et par mdr., hvis ikke det er spist;))