Tunbøf salat

salat-med-tunboef-2

 

2 stk. tunbøf

2 stk. avocado, halveres

Små tomater, halveres

1 squash , revet groft med en kartoffelskræller 🙂

1 rød peber, snittet

Små kogte kartofler, i skiver

2 kogte æg, i halve

Ca. 10 sorte oliven

Sesamfrø, ristet på en tør pande

Dressing:

1/2 dl. Øko mayonnaise

1 spsk.. sennep  med honning

Lidt smør til stegning / olie

 

Tunbøfferne vendes i sesamfrøene og steges på panden i lidt smør.

Må kun steges ca.  1 1/2 min på hver side , skal helst være lidt røde inden i ,da de ellers bliver tørre.

Alle ingredienser lægges i et fad, dressingen hældes over, bøfferne skæres i skiver og lægges øverst.

 

Velbekomme 🙂

Permanent link til denne artikel: https://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/09/09/tunboef-salat/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.