Regnbueørred i ovn

fisken

1 ørred på 800 gram
1 citron i skiver
Smør, salt og peber
1 rød peberfrugt

Fisken renses, finderne klippes af og skindet skabes fri for løse skæl og slim.
Lægges på et folie stykke, citron og peberfrugt lægges ind i fiske sammen med smør og salt og peber.
Pak fisken ind og læg den i en 200 grader varm ovn . Ca 40 min.

Server kartofler , Hollandaise , og som jeg æble rødbede salat til. ?

anretning

Salaten :
1 æble i tern , lidt syltede rødbeder i tern , et stykke frisk ingefær , revet.
Blandes og tilsættes 1 spsk. Citron vingerette , og 1 spsk. Mayonnaise.
Lækkert tilbehør ?

Permanent link til denne artikel: https://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/03/03/regnbueoerred-i-ovn/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.