Rød karry thai suppe

159

Rød karry thai suppe

2 tsk. rød karry pasta
Rapsolie til stegning
1 fed hvidløg
1 styk frisk ingefær
1 Løg
1 styk. rød peber
Ca. 10 små tomater
1 l. hønse bouillon , gerne terning
1 dåse kokos mælk
2 kyllingbryst fileter
soja
3 forårs løg, purløg
Evt. brød til

Svits karry en i olie, tilsæt meget fint skåret hvidløg og ingefær.
Ristes et par min.
Hak løget og peberfrugt og tomater skæres ud i mindre stykker.
Tilsæt sammen med bouillon og koksusmælken. Kog ca. 10 min.
Kyllingen skæres ud i små stykker, tilsættes og koger med ca. 10 min.
Smag til med soja og peber.
Tilsæt forårs løg i små stykker og fint purløg.

Spises evt. med brød til.

Permanent link til denne artikel: https://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/roed-karry-thai-suppe/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.