Italienske kødboller

122

Italienske kødboller

500 g hk. fedtfattigt Oksekød

Lidt olie til stegning
1 løg
1 fed hvidløg
1 æg
1 dl, rasp
2 spsk parmasan
Ca.1 dl. Mælk
Ca. 1/2 dl. Sød chili sovs
Frisk basilikum
Timian
Salt og peber
cayennepeber

Tomatsovs:
Lid olie til stegning
1 løg
1 fed hvidløg
Basilikum eller hvad du har.
1 ds. Hakkede tomater
Salt og peber
Sød chili sovs

Alle ingredienser blandes og der formes og steget små kødboller på en stegepande.
Kødbollerne lægges i et ovnfast fad.

Tomatsovsen koges op i en gryde.
Start med løgene, svits dem sammen med hvidløget , tilsæt tomater og krydderier.
Lad det små snurre 10 min.

Hældes over bollerne og sættes i ovnen 200 grader ca. 15 min.
Pastaen koges i mens og spises til 🙂
Velbekomme.

Permanent link til denne artikel: https://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/italienske-koedboller/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.