«

»

okt 13

Skipperlabskovs, som i gamle dage :-)

Fik lige lyst til en gammeldags ret , men en vi altid har holdt meget af her hjemme.
Skipperlabskovs, med smørklat, engelsk sovs, og rødbeder Uhm.

skipperlabskovs

450 g oksekød I strimler
900 g kartofler
3 løg alm.
4-5 stk.Laurbærblade
Hel sort peber
Salt
1 terning, oksekød
2 dl.vand
Toppen af et bundt forårsløg
Smør
Engelsk sovs

Kartoflerne og løgene, skåret ud I skiver .
Kødet strimlet.
Terningen opløses I kogende vand ( 2 dl )

Min Crockpot blev smurt med smør og kød og grøntsagerne kom i.
bouillon hele sorte peber, laurbærblade, hældt over, forårsløget skåret fint og lagt på toppen.

6 timer ved lav varme.

Når det er færdigt kommes en smørklat I og der smages til med salt.
Server med Engelsk sovs, og rødbeder 🙂
Spis gerne groft brød til 😉

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/10/13/1717/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>