«

»

mar 13

Kransekage konfekt med ingefær.

Til den festlige dag blev der lavet kransekage konfekt, de smager så skønt og denne gang blev de lavet med frisk ingefær, pyntet med chokolade og frysetørrede hindbær, de så skønne ud. Festkager 😉

 

konfekt med ingefær

kransekagekonfekt med ingefær

300 g marcipan
70 g flormelis
1 bæger pasteuriseret æggehvide
90 g syltede ingefær, fint hakket
Mørk chokolade
Frysetørret hindbær

Æltes sammen (røremaskine)
Sættes med et par skeer på bagepladen.
Bages ved 190 grader ca. 10 min.
Køles ned , smeltet chokolade på toppen og frysetørret hindbær til pynt.
Inspiration Anne 🙂

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/03/13/kransekage-konfekt-med-ingefaer/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>