«

»

aug 03

Marokkansk kylling

marokkansk

1 stor kylling
1 tsk. Stødt ingefær
1 tsk. Peber
1 tsk. Spidskommen
1 tsk. paprika
1/2 tsk. Cayennepeber
Salt
2 fed hvidløg knust
2 små rødløg snittet
Lidt olivenolie til stegning
2 dl. Hønsebouillon
1 lille glas sorte oliven
1 lille saltcitron skåret i fine stykker , eller en lille alm. Citron.

Læg kyllingestykkerne i en skål sammen med alle krydderierne, lad dem stå ca. 1 times tid.
Varm olien op i en gryde og brun kyllingen. Tag dem nu op og steg løg og hvidløg.
Kyllingen lægges tilbage i gryden og tilsættes hakket persille og hønsebouillon .
Lad det simre i ca. 1 times tid.
Hvis du bruger en stegeso sættes den i ovnen ved ca. 190 grader, husk låg på !
Efter 1 time tilsættes den saltede citron, skåret i skiver, (eller den alm. )sammen med de sorte oliven.
Giv det nu ca. 20 min mere.
Smag til med salt og krydderier.

kyllingHer er tilsat squash, peberfrugt og fersken men ingen oliven.

 

Vi spiser ris dertil, men ellers couscous det originale 🙂

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/08/03/marokkansk-kylling/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>