Valentins kage nr. 2

106

Valentins kage nr. 2

180 g smør
18o g sukker
2 æg
2 dl. cremefraiche
300 g hvedemel
2 1/2 tsk. bagepulver
1 dl. Kakao
1 håndfuld valnødder
Saften fra 1 stor appelsin ca. 1 dl.

Glasur: florsukker, vand og evt. farve og pynt

Smør og sukker piskes godt sammen,
æggene tilsættes et ad gangen.
Tilsæt cremefraiche og appelsinsaft
Hak valnødderne groft, tilsæt dem og resten af ingredienserne.
Dejen fyldes i en smurt form og bages
Ovn 180 grader, tid ca. 40 min.
Prøv med en gaffel at stikke i den 🙂

Når den er afkølet pyntes kagen som man ønsker 😉
Jeg har lagt hakket chokolade på toppen, man kunne også have puttet hakket chokolade i dejen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.