Jordbær is

61

Jordbær is.

Sirup laves af
2 1/2 dl sukker,
1 1/2 dl vand, sukkeret opløses og det koges ca 5 min i en gryde , uden at røre i det, afkøles godt.

 

2 bakker jordbær
1/2 citron
1/2 appelsin
3 dl. piskefløde

2 bakker jordbær renses og blendes, tilsættes saften af 1/2 citron og saften af 1/2 appelsin. Stilles i køleskabet og holdes koldt.

Gem lidt af jordbærrene til pynt.
3 dl piskefløde piskes.
Bland jordbærpure og den kolde sirup og
vend til sidst flødeskummet i.

Ved brug af ismaskine ca. 50 min..
I dybfryser: bland jordbærpure og sirup og frys det et par timer,tag det op i en skål og pisk det godt, til sidst vendes den meget kolde
flødeskum i.

Frysetid nu ca. 3 timer.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/jordbaer-is/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.