«

»

maj 04

Ambrosia kager

161

Ambrosia kager

• 1.35 kg hvedemel
• 0.6 l mælk
• 75 g gær
• 150 g æg
• 20 g salt
• 75 g sukker
• 140 g smør, køres i til sidst
Fyld:
• 100 g marcipan
• 100 g appelsinmarmelade
• 1 æg
• Nødder/dadler, hvis man synes om det

• Dejen æltes og skæres
Alle ingredienser blandes og æltes Ca. 15 min
smørret kommes i til sidst og æltes til dejen er blank og lækker.
hæver på bordet Ca. 20 min.

Dejen bredes ud på bordet, og appelsin, marcipan og dadler / nødder lægges på dejen og 1 æg. Dejen foldes til en lille pakke, som hakkes til alt er blandet godt, og dejen fordeles til små ikke-regulære boller. Hver bolle skal veje omkring 150 g. Bages 10 – 12 min på 200°c.
Pensles med appelsinsirup efter bagning, og drysses med flormelis.

Opskriften er lavet af Jens Rasmussen fra Meyers bageri 🙂

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/ambrosia-kager/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>