Æblekage

142

Æblekage

100 g groft hvedemel
150 g hvede
2 dl. Sukker
1 spsk. Bagepulver
2 tsk. Kanel

1 1/2 dl. Mælk
1/2 dl. Rapsolie
1 æg
Ca. 4 æbler i både , gerne syrlige

Hakkede nødder eller mandler
1 spsk. Sukker til drys

Alle tørre ting blandes
Derefter alle de våde ting

Fyldes i en lille bradepande
Ca. 20 gange 25

Æblerne skrælles og skæres i både,
De trykkes ned i dejen.
Hakkede nødder drysses over og til sidst et drys sukker.
Læg et stykke folie løst over inden den sættes i ovnen.
Spises med Fromagefraise eller lidt flødeskum.

Ovnen 225 grader
Ca. 30 min

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/aeblekage-2/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.