«

»

maj 03

Pizza på grillen

115

Pizza på grillen

Pizza på gas grill.
Dej:
150 gram hvedemel
100 gram durum mel
25 gram gær
1,25 dl. Vand
Salt
2 spsk. .olie
Fyld, hvad du godt kan lide.
Husk osten 😉

Gæren opløses i det lune vand.
Resten tilsættes og æltes godt, stilles til hævning,
Så længe det får lov ( 1 time )

Tomatsovs, krydderier ( oregano, basilikum) gerne frisk.
Jeg har brugt pølse, tomat champion i tynde skiver.
Revet ost på toppen.

Af dejen fik jeg to pizzaer, de blev lagt på melet bagepapir,
Og på en pizzasten der var lagt i grillen inden den blev tændt.

Efter ca. 15 min var den klar og fik et strøg mel inden pizzaen med bagepapir blev lagt på, husk at lukke låget 🙂

Bages ca. 10-12 min.
Bunden blev lidt for mørk og toppen fik for lidt 😉

Næste gang vil jeg skrue lidt ned for den midterste varme,
Og huske at der ikke skal så meget fyld på 😉

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/pizza-paa-grillen/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>