«

»

maj 03

Islandsk luxusfisk

26

Islandsk luxsusfisk:

ca. 800 g fisk hellefisk/torsk/sej?
300 g rejer
200 g champignon
1 løg
1/2 potte purløg
smør til stegning

 

1 rød peber
1 gul peber
2 gulerødder
1/2 dåse ananas + juice
1 1/2 dl fløde
150 g flødeost
1 tsk salt, 1/2 tsk peber
1 tsk karry, 1/2 paprika
2 tern Maggi bouillon

Hak løg og purløg og svits i smør i nogle minutter.

Skær gulerødder , peberfrugter og champignon i tern og svits også dem.

Tilsæt ananastern og juice og steg ca. 5 min.

Smag til med krydderier. Tilsæt flødeost og fløde, og til sidst – tilsæt fisk i strimler + rejer.

Kog ind ca. 15 min.
Tilbehør Ris og hjemmebagt brød.
Lidt mere væde og du spiser den som suppe.

Det smager himmelsk 🙂

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/islandsk-luxusfisk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>