«

»

maj 03

Hønsesalat

59

kylling kød
ærter
peberfrugt
rå champignon
lidt rå blomkål
1/2 ds. asparges
cremefraiche light
lidt ægte mayonnaise
karry
salt og peber
lidt god sennep

Kødet fra en halv kogt/stegt kylling (rester fra dagen før?)

Ærter optøede, peberfrugt i tern, rå champignon i skiver, lidt rå blomkål snittet, 1/2 dåse asparges.

Dressing af cremefraiche light, lidt ægte mayonnaise.
Karry, salt og peber, lidt god sennep, røres godt og blandes sammen i en skål.

Stilles i køleskabet og trækker nogle timer.

Spises med et godt brød, enten til aften eller frokost.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/hoensesalat/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>