«

»

maj 03

Fisk med perlebyg salat

111

Dampet fisk med perlebyg salat.

To sej fileter, lidt smør til panden

Perlebyg
1 terning

soltørrede tomater
En skive feta eller tern
Sorte oliven
1 klat smør
1 avokado
Revet parmesan

Kog perlebyg ca. 20 min med en bulionterning
Hæld evt. vand fra
Lad det dampe lidt af
Tilsæt 1 klat smør,
hjertesalat i strimler
Oliven
Feta i tern
Soltørrede tomater i små strimler
1 avocado i små stykker
Rør rundt

Fisken dampes i lidt smør på panden og serveres til.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/fisk-med-perlebyg-salat/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>