Cæsar salat

 

 

Cæsar salat

1 Salathoved, gerne hjertesalat
Kylling i stykker ristede, inderfilet er gode
Bacon ristet og brækket i stykker
Ost – parmesan revet i flager
Rå champignoner i skiver
brødcroutoner, rist brødterninger på panden lige efter bacon 😉

Dressing:

Cremefraiche
Mayonnaise
Salt og peber
Evt. lidt hvidløg

Alle ting lægges taglagt i et fad, og dressingen blandes og hældes over.

 

Dressing med hjemmelavet mayo:

Hjemmelavet majonæse :

1dl rapsolie
1dl.olivenolie
3 ansjoser i olie
2æggeblommer
Salt og peber
1 spsk. Æbleeddike
2 spsk. Citronsaft
1 tsk. Sennep
1 /2 dl. Parmesanost

Put alle ingredienser, undtagen olien, i en lille blender.
Blend det godt sammen og tilsidst blandes olierne og hældes lidt efter lidt i blenderen.
Hvis det bliver for fast kan der tilsættes til vand.
Smag til .

Smager skønt :-))

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/caesar-salat/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.