Citron olie – citronbalsamico

180

Citronolien:
Ca. 2 dl rapsolie
2 øko citroner
Lidt salt
Olien tilsættes reven skal af de 2 citroner, varmes op til 40 grader.
Opbevares på køl Ca. 1 uge før det bruges som citronolie .
Citron balsamico:
2 1/2 dl æblecider
2 øko citroner
Salt
Lidt honning (kan udelades)
Citronolien ( fra øverst ) .
Æblecideren , salt og honning hældes på et glas. (Skoldet og evt. lidt atamon !)
Skræl de 2 citroner med en tyndskræller.
Pres saften af citronerne og kom begge ting i glasset.
Nu tilsættes citronolien, det blandes og henstår på køl Ca. 1 uge.
Det hele sis og hældes på glas.
Brug det i salaten , på avokadoen, eller som smags forstærker i kyllingen, hvor
man kan nøjes med at bruge lidt af olien der automatisk lægger sig øverst 🙂

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/04/30/citron-olie-citronbalsamico/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.