«

»

apr 30

Agurkesalat

 

 

3 agurker
2 røde peberfrugter 1 gul
2 rødløg
1 bundt. dild
Ca. 1/2 kg. groft salt
Lagen:
2 1/2 dl. æbleeddike
2 1/2 dl. hvidvin
1 tsk. peber
2 dl. sukker
1/2 tsk cayennepeber

Husk atamon, hvis det skal gemmes

 

Agurker, peberfrugt og løg, skæres i tynde skiver og tern, lægges i salt et par timer og skylles derefter grundigt i vand.

Lagen gives et opkog, husk dilden, og der tilsættes atamon hvis det skal gemmes.

Hældes på rene glas skoldede og skyllede i atamon. Lukkes helt til når de er kolde.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/04/30/agurkesalat/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>