En dejlig nem ret enten af rester fra dagen før eller hvad man kan finde I køleskabet.
🙂
Selvfølgelig kan man også handle ind til det 😉
Jeg brugte :
1 sød kartoffel
3 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 æble
2 forårsløg
1 fed hvidløg
1 stk. Frisk ingefær
Lidt soja og peber, ca. 2 dl. Væde ( juice, vand eller mælk )
Ca. 300 g kylling , jeg havde en rest fra dagen før.
Olie til stegning og maizena til jævning
Først blev alle grønsagerne rengjorte og skåret I passende stykker.
Hvidløg og ingefær blev skåret meget fint.
Kyllingen blev skåret I mundrette stykker.
Start med at stege kyllingestykkerne ved god varme I wokken, tag dem op og fortsæt med gulerødder og sød kartoffel, de skal have lidt mere tid , de skal være møre. Tag dem op og steg ,
Løg, peberfrugt og forårsløg , de skal ikke have så længe. Tag også dem op når de er færdige.
Kom nu ingefær og hvidløg på panden, tilsæt væde, drys maizena over , og bland det godt sammen .
Kom alle tingene sammen I gryden, smag til med soja og pebet.
Når det er varmet godt igennem sættes det på bordet 😉