Til denne salat brugte jeg :
1 rød peberfrugt , skåret I små tern
3 gulerødder, revet på det grove jern
20 stk små tomater, skåret I halve
1 stort rødløg, skåret I små terne
1 stilk bladselleri, skåret I små skiver
Evt. Lidt grønne asparges I små stykker
Læg alle grøntsagerne på en bageplade , drys med
Salt / peber
Oregano
Chili pulver , eller lidt sød chilisovs
lime saft fra 1/2 lime
Bages I 10 min. ved 200 grader
Nu gøres plads til rejerne på pladen, skup tingene lidt sammen 🙂
200 g rejer u/ skal, hvis frosne optøede.
Dryp lidt olie og krydderier på
Bages 2 min.
1 lille salathoved, findelt/ eller spinatblade lægges I bunden af en salatskål.
Nu kommes alle de varme ting I og dressingen hældes over.
Kan spises med et skønt brød:-)
Dressing til salaten:
Olie, saften fra den halve lime 😉
Salt og peber
Lidt flydende honning
Lidt chilipulver eller sød sovs.