Vanilje is

118 (2)

Vanilje is
med chokolade og hakkede valnødder.

4 æggeblommer, pastoriserede
1/2 dl sukker
Vanilje korn
1/2 l. piskefløde
1 Håndfuld valnødder
50 g chokolade

Pisk æggeblommer med sukker til de er hvide og cremede.
Tilsæt vanilje, enten frisk eller som sukker.
Pisk fløden stiv og tilsæt æggemassen.
Tilsæt nødder og chokolade , hakkede.
Sæt i fryseren eller i is maskinen.
Frysetid Ca. 3 timer

Hvis du bruger is maskinen skal nødder og chokolade først tilsættes når den har kørt halvvejs.
Køretid 45-50 min. Kan bagefter sættes i fryseren til den skal bruges 🙂

Permanent link til denne artikel: https://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/vanilje-is/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.