Pavlova

20

PavLova:

6 styk æggehvider

1 fingerknips salt

350 g sukker

1 1/2 tsk hvidvins eddike

1 1/2 tsk majs mel

1 tsk vanillesukker

Pynt, friske bær og
flødeskum

Put æggehviderne i en ren skål, og pisk dem helt stive,sammen med et fingerknips salt.

Put sukkeret i, lidt efter lidt på fuld speed. Når det er rigtig stift og blankt,

tilsæt vineddike, vanille og majsmel roligt med en metal ske.

Læg massen på en bageplade, brug bagepapir , glat med en paletkniv.

Den skal være Ca. 20 cm i diameter.

Ovnen på 120 grader Ca. 1 time 15 min,
lad den blive kold i ovnen.

Tages ud når den skal bruges, vær ikke bekymret den går lidt i stykker.

Pavlova en vil være sprød uden på og blød inden i.

Pynt med flødeskum og friske bær.

Som fødselsdagkage 🙂

pavlova (3)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.