Jordbær tærte

29

Jordbærtærte

Jordbær tærte:

1 bakke jordbær

Bund:

150 g mel
100 g smør
50 g sukker
1 æg

 

Creme:

2 1/2 dl mælk
1 spsk maizena
1 tsk vanilje
2 æg
2 spsk sukker

Når cremen er kold , tilsættes de knuste makroner og flødeskummet.

Ca 10 knuste makroner
1/4 l piskefløde(skum)

Bunden:

Alle ingredienser samles og sættes

i køleskabet Ca. 1/2 time,

inden den rulles ud,

og lægges i et tærtefad.

Bages ca. 20 min. 180 grader

Afkøles helt.

Cremen:

Æg og sukker piskes sammen i en gryde.

Maizenaen opløses i mælken, hældes i æggemassen og opvarmes til kogepunktet under stadig piskning.

Cremen stilles til afkøling, (rør i den engang imellem.)

Når cremen er kold , tilsættes de knuste makroner og flødeskummet.

Cremen fordeles på den kolde kage bund, halve jordbær lægges på.

1/2 glas ribsgele lunes evt. i mikroovnen, og hældes over. Serveres med et smil 🙂

Den er ret god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.