Foccacia brød

120

Foccacia brød

25 g gær
1 tsk. Salt
1 tsk. Sukker
Lidt (1 par spsk.) olie
4 dl. Vand
600 g durum mel

 

Fyld,
Frisk timian og rosemarin
Revet parmesan eller anden ost
Lidt olie

Opløs gæren i det lunkne vand
tilsæt salt og sukker og olie
og til sidst melet.
Æltes godt igennem .
Hæver til dobbelt str.
Formes til et fladt brød, ca. 30 g 40 cm.
Små fordybninger laves i brødet,
krydderurterne presses ned i brødet
Sammen med lidt olie og revet ost
Hæver 10 min.
Bager ca. 20 min. Ved 225 grader

Permanent link til denne artikel: https://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/foccacia-broed/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.