Æblefisk

90

Æblefisk

1 pakke frossen butterdej eller en færdig rulle .
Æbler og sukker til mos,
Vanilje evt. vaniljesukker
evt. lidt marcipan kan udelades
1 æg til pensling

Skræl æblerne og kog dem møre i lidt vand.
Tilsæt sukker og lidt vanilje.
Brug evt. syltesukker så tykner det af sig selv,
ellers jævn med lidt maizena.
Stil til afkøling. (Behøver ikke være iskold.)
Den frosne butterdej tages ud lidt før den skal bruges,
rul den ud til dobbelt størrelse.
Skær dejen i firkanter og læg en lille skive marcipan med en skefuld æblemos på,
på den ene halvdel af firkanten, fold den anden halvdel over og pres kanterne med en gaffel.
Pensel med æg og drys med thesukker.
Bages ved 200 grader i 15 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.