Vinter suppe
Kartofler, porer, gulerødder, jordskokker , blomkål
Bacon i tern, 6 skiver chorizo pølse skåret i tern
Timian, rosmarin, salt og peber, cayennepeber
2 spsk. Cremefraise eller lidt fløde.
Skræl alle grøntsagerne og skær dem i skiver/tern. Blomkål i små buketter.
Vand så det dækker knapt.
Tilsæt krydderurter, gerne friske ellers tørrede.
Koges rigeligt mørt. Til sidst tilsættes blomkålen den skal ikke koge helt ud.
Bacontern ristes på panden, bagefter ristes pølsen der også er skåret i små tern.
Tag et piskeris og pisk i grønsagerne, der må gerne være godt med klumper i.
Tilsæt krydderier , bacon og pølsen, jævn med cremefraise eller fløde.
Smag det godt til måske mere salt eller cayennepeber.
Spis brød til, gerne hjemmebagt 😉