Helstegt svinemørbrad

113

1 stk. svinemørbrad

Marinade af: ketchup, kinesisk soja, brun farin, peber , hvidløg, og paprika

Blandede grøntsager:
feks. peberfrugt, champignon, små gulerødder, blomkål, tomater, nye løg i 1/4,

olie, kartofler

Mørbraden renses og alle ingredienserne til marinaden blandes og hældes over. Stilles nogle timer i køleskabet.

Grøntsagerne renses og skylles godt, skæres i mindre stykker, lægges i en foliebakke og olien hældes over. Jeg brugte en god hvidløgs olie.

Mørbraden blev først brunet på alle sider og derefter grillet ved inddirekte varme ca. 20-25 min.
Grøntsagerne blev grillet ved direkte varme over lille blus, blev startet samtidig med kødet og var færdig samtidig;-)

Kartoflerne ren gøres og koges.

Permanent link til denne artikel: https://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/helstegt-svinemoerbrad/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.