Couscous med skinke og grønt

77

2 gulerødder,

1 fed hvidløg,
1 rød peberfrugt,
3 jordskokker,
1 lille porrer,

salt og peber, et drys estragon og 1/2 glas hvidvin

2 dl. couscous tilsættes 3 dl. bouillon og henstår 5 min.

Alt skæres i mindre stykker og svitses i lidt olie tilsættes
salt og peber, et drys estragon og 1/2 glas hvidvin og småkoger derefter til det er mørt.

2 dl. couscous tilsættes 3 dl. bouillon og henstår 5 min. derefter tilsættes grøntsags blandingen.

Skinke i stimler eller tern tilsættes til sidst.

Kan også serveres i hele skiver med sennep til.

Permanent link til denne artikel: https://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/couscous-med-skinke-og-groent/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.