Oksekød i crock-pot

Oksekød i crock-pot.

Jeg havde en cuvettesteg jeg skulle huske at bruge.
Er ikke så god til det, og er ikke altid lige begejstret for cuvetten da det nemt bliver tørt og kedeligt.

I dag skulle det være, og der måtte godt være mad til nogle dage 🙂

cuvettesteg i crock-pot

1 cuvette
2 rødløg
3 store pastinakker
1 lille pose gulerødder , lige til at spise.
200 g. champignoner
1 ds. Flåede tomater
1 terning okse
1 dl. Røde linser
Salt og peber
1 tsk. Paprika
3 laurbær blade
2 dl. Fløde
3 dl. Vand

Kødet blev skåret i små stykker , fedt og sener skåret af.
Brunes i en gryde.
Løg og rødder rengjorte og skåret i mindre stykker.

Det hele blev lagt i crock- potten ( smurt med lidt olie)
Gem fløden!

Lav varme , 5 timer, jævnet med fløden og måske lidt maizena.

Smag til, måske lidt mere salt, eller lidt soja.

Smagte fortræffeligt og var meget saftigt og mørt.

Spis brød , ris eller kartoffelmos til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.