«

jan 14

Pizza med tun, æg og broccoli

 

Hvad skal vi have at spise i dag, det spørger jeg mig selv om ret tit 🙂

Turen gik til køleskabet, for hvad kunne det byde på ?

det blev til disse skønne pizzaer .

 

Dej:
300 g mel
25 g. gær
3 dl. Vand
Salt
Lidt olie

Lun vandet, opløs gæren deri, og til sæt mel salt og olie i.
Lad det hæve imens fyldet forberedes.

Fyldet:
4 æg
Revet ost
1 dåse tun

Små tomater i halve
1 peberfrugt i mindre stykker
1 løg fint skåret
Broccoli i buketter
2 tsk. oregano
Svits grønsagerne i lidt olie i en gryde lad stå lidt på varmen.

Dejen deles i 4 kugler der rulles ud, grønsagsblandingen og tunen lægges på,
lav et hul i midten af fyldet ,hvori der kommes et helt æg.
Drys med revet ost og gerne soltørrede tomater ( kan udelades)

Bages ved 200 grader ca. 15 min, sørg for at hviden er bagt igennem.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2018/01/14/pizza-tun-aeg-broccoli/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>