Petitfour chokolade
Lækker chokolade 🙂
150 g marcipan
Reven skal af 2 økologiske appelsiner
1/4 l piskefløde
130 g. god mørk chokolade
__
Pynt tørret revet appelsinskal
200 g. overtrækschokolade
Chokoladen hakkes i små stykker, riv appelsinskallen
Varm fløden op til kogepunktet i en gryde
Tilsæt chokolade og halvdelen af den revne appelsinskal, rør til det er smeltet.
Hæld det op i en skål og stil det i køleskabet, helst flere timer.
Marcipanen rulles ud til en lang pølse, der deles i ca. 25 stk. a 1 cm.
De sættes på en plade på bagepapir, og trykkes flade.
Læg den sidste halvdel af appelsinskallen på en bageplade ca. 5 min ved 100 grader.
Når chokolade massen er rigtig kold piskes den , pas på den bliver hurtigt stiv !
Den kommes i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjtes på marcipanen.
Stil den nu i køleskabet Ca. 1/2 time.
Overtræk s chokoladen smeltes i vandbad, og tages af ilden.
Marcipanen dyppes nu i den smeltede chokolade og sætte på en plade med bagepapir.
Drys revet skal af appelsin over så hurtigt som muligt ( stivner hurtigt)