Rugbrød med natron eller bagepulver

74

Rugbrød med natron eller bagepulver

6 ½ dl grahamsmel

1 dl hvedemel

2 dl knuste rug kerner

2 dl solsikkekerner

1 dl hørfrø

2 tsk salt

2 tsk natron eller 4 tsk bagepulver

½ dl mørk sirup

1 liter ymer

Tid: 10 minutter
Bagetid: 1 ½ time
Antal brød : 2

1.Sæt oven på 175 g. Bland de tørre ingredienser i en skål .Tilsæt sirup og ymer ,og ælt det hurtigt sammen til en løs dej.

2.Hæld dejen i to smurte,aflange forme,ca 1½ liter

3.Bag i den nederste del af i oven i Ca ½ time.Lad brødene stå i formen ca. 5 min ,inden den vendes ud på en rist, hvor de køler af

Håber det vil smage jer

Tak det smager dejligt:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.