Islandsk luxsusfisk:
ca. 800 g fisk hellefisk/torsk/sej?
300 g rejer
200 g champignon
1 løg
1/2 potte purløg
smør til stegning
1 rød peber
1 gul peber
2 gulerødder
1/2 dåse ananas + juice
1 1/2 dl fløde
150 g flødeost
1 tsk salt, 1/2 tsk peber
1 tsk karry, 1/2 paprika
2 tern Maggi bouillon
Hak løg og purløg og svits i smør i nogle minutter.
Skær gulerødder , peberfrugter og champignon i tern og svits også dem.
Tilsæt ananastern og juice og steg ca. 5 min.
Smag til med krydderier. Tilsæt flødeost og fløde, og til sidst – tilsæt fisk i strimler + rejer.
Kog ind ca. 15 min.
Tilbehør Ris og hjemmebagt brød.
Lidt mere væde og du spiser den som suppe.
Det smager himmelsk 🙂