Grillet makrel

116

Grillet makrel

1 makrel pr. person
Lidt olie
Krydderi: persille, dild eller hvad man kan lide.
Citron
Cremefraise
Cayennepeber
Grøntsager blandede og eller kartofler.

Hvis makrellen er velvoksen bruger man færre fisk, og de skæres da bare i mindre stykker.
Jeg brugte to fisk på tilsammen 1 kg. og vi var tre personer.

Der blev en rest til dagen efter 🙂
Fisken blev renset under den kolde hane, hovedet skåret af og finderne klippet.
Da den var fin og ren og tør blev den delt i flere stykker.
Panden ( med huller i ) blev smurt med lidt olie, fisken blev lagt på og drysset med dild.
Grillen blev op varmet, og varmen blev skruet lidt ned.
7 min. på hver side og persille drysset på.
Et fad med blandede grønsager blev grillet ved siden af og kartoflerne kogte livligt.
Cremefraise blev smagt til med citron, dild og cayennepeber og givet til sammen med frisk citron.
Et himmelsk måltid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.