Kålruller, spidskål eller anden kål

Kålruller, spidskål eller anden kål

Kålruller, spidskål eller anden kål

Det smager bare skønt med kålruller 🙂
Brug den nye spidskål, hvidkål eller savoykål

Kål bladene blancheres i en gryde, tages op og lægges på et klæde.
Tag et blad og læg 1 skefuld fars på og pak det fint ind.
Brunes på panden og lægges i et fad , der sættes i ovnen.

Giv det ca. et kvarter, mærk efter om de er faste.

Min fars var:
400 g flæskekød hakket, 3 – 7 % fedt
2 skefulde mel
Salt og peber
1 æg
1 dl. Mælk – lidt danskvand
Cayennepeber
2 spsk. sød Chilli

Spis brød til og gerne grøntsager, vi fik kogte gulerødder til og husk endelig rødbeder 😉

 

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2017/09/29/kaalruller-spidskaal-kaal/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.